Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de vidat alimente ZASS® Pastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid! Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp. Vidarea previne degradarea. DE CE SA ALEGI UN APARAT ...
Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de vidat alimente ZASS® Pastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid! Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp. Vidarea previne degradarea. DE CE SA ALEGI UN APARAT DE VIDAT ALIMENTE ZASS? » Salvezi hrana: vidate, fructele, legumele, verdeturile, ciupercile si semintele isi pastreaza gustul, aroma initiala si nutrientii; carnea isi mentine savoarea; branzeturile isi pastreaza gradul de maturare. » Salvezi timp: petreci mai putin timp la cumparaturi, pastrezi alimentele proaspete mai mult timp. » Salvezi bani: pastrezi ceea ce ti-a ramas, proaspat si delicios. » Salvezi spatiu: alimentele vidate ocupa mai putin spatiu in camara, frigider sau congelator. Putere de 80W Avantajoasa vidarii sub presiune Anatomie mare Utilizati de pana la 100 ~ 120 de ori la incarcare completa. Port pentru extensie Vidare caserole (caserolele se vând separat). Baterie incorporata Capacitate mare a bateriei de 2000 mAh. Control tactil Panou tactil digital, cu butoane intuitive, usor de utilizat. Lățime mare de sigilare Pentru folie cu lăţimea de maxim 30cm. Presiune Presiune vid: -0,6-0,8 bar. AVANTAJELE AMBALARII IN VID: Creste durata de valabilitate a produselor Incetineste procesul de alterare Alimentele sunt protejate de influenta factorilor externi (praf, bacterii, contactul cu aerul) Reducerea utilizarii conservantilor Pastrarea aromei naturale a ingredientelor Reducerea spatiului de depozitare Portionarea mai facila a alimentelor MODUL DE FUNCTIONARE Aparatul de vidat alimente ZVS 11 R functioneaza prin extragerea aerului din pungi sau caserole, creand un mediu vacuum care ajuta la conservarea prospetimii alimentelor. Pur si simplu inchideti capacul superior, apasati butonul de vidare si lasati aparatul sa isi faca treaba: va vida si sigila automat ambalajul. Astfel, alimentele sunt protejate de oxigen si umiditate, prelungindu-le durata de valabilitate si pastrandu-le gustul autentic. TIPURI DE VIDARE Aparatul ZVS 11 R dispune de multiple moduri de vidare, fiecare special conceput pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra culinare: • VACUUM - SEAL: Apasati acest buton pentru a incepe procesul de vidare si sigilare a alimentelor, asigurand o conservare optima • PULSE: Utilizat pentru controlul delicat al procesului de vidare, acest buton este ideal pentru alimente moi sau fragile • CANISTER: Apasati acest buton pentru a vida o caserola, mentinand proaspat continutul acesteia • SEAL: Apasati acest buton pentru a realiza o sigilare eficienta fara a efectua o vidare PASTREAZA PROSPETIMEA PENTRU MAI MULT TIMP Aerul este inamicul prospetimii si cauza primara a degradarii alimentelor pastrate in camara, frigider sau congelator. Aparatele de vidat indeparteaza aerul si umiditatea din jurul alimentelor introduse in pungi speciale pentru vidare si astfel inchiderea alimentelor in vid previne degradarea acestora. Siguranta alimentara data de indepartarea aerului inseamna - incetinirea procesului de dezvoltare a bacteriilor care determina degradarea mancarii - garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungat Ambalarea in vid NU reprezinta un substitut pentru refrigerare sau congelare. Oricare aliment perisabil care este recomandat sa fie refrigerat sau congelat, dupa ambalarea in vid va necesita de asemenea refrigerare, respectiv congelare. CONSUMABILELE PENTRU VIDARE - de tip role și pungi gofrate utilizate împreună cu aparatele de vidat au o textură specială, o parte netedă și cealaltă gofrată (embosată), fapt care facilitează vidarea (doar capătul pungii se introduce în aparat în momentul vidării, restul pachetului rămânând în exteriorul aparatului). Acest tip special de ambalaje reprezintă o caracteristică esențială fară de care aparatul nu ar putea face corect vidarea. - de tip caserole facilitează consumarea în timp util a continutului, capacul fiind dotat cu un dispozitiv de setare a datei la care a fost conservat