Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de vidat alimente ZASS® Pastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid! Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp. Vidarea previne degradarea. DE CE SA ALEGI UN APARAT ...
Confortul este la indemana ta cu noua serie de aparate de vidat alimente ZASS® Pastreaza gustul prospetimii, amabaleaza in vid! Formeaza-ti un obicei de consum prin care sa eviti risipa si sa pastrezi alimentele in siguranta pentru mai mult timp. Vidarea previne degradarea. DE CE SA ALEGI UN APARAT DE VIDAT ALIMENTE ZASS? » Apartenenta la Colectia ROSE GOLD by ZASS Eleganta si Noblete include produse ce imbina tehnologii de ultima generatie cu un design sofisticat. Electrocasnicele din aceasta gama se remarca printr-o estetica unitara, unde negrul clasic este completat de accente luxuriante de „aur roz, trandafir”. Linia-simbol ROSE GOLD reflecta calitatea superioara a produselor si ofera un plus de valoare fiecarui articol. Ambalajele elegante subliniaza rafinamentul si performanta acestor electrocasnice. » Eleganta in bucatarie Alege un aparat de vidat din colectia ROSE GOLD pentru a-ti transforma experienta culinara. Pe langa aspectul rafinat, aceste aparate sunt concepute pentru a-ti oferi confort si eficienta, ajutandu-te sa pastrezi alimentele proaspete mai mult timp, fara compromisuri. » Prospetime indelungata, risipa redusa Te bucuri de ingrediente proaspete si aromate, pastrand savoarea alimentelor mai mult timp. Indiferent ca pregatesti mese pentru familie sau vrei sa reduci risipa alimentara, aparatele de vidat ROSE GOLD sunt alegerea ideala pentru un stil de viata modern si organizat. » Un design unitar, o bucatarie armonioasa Toate produsele din colectia ROSE GOLD sunt gandite sa creeze un ambient elegant si armonios. Combina-le cu alte electrocasnice din aceeasi colectie pentru o bucatarie perfect echilibrata intre stil si utilitate. Putere de 100W Puterea de max 100W asigura o performanta optima in procesul de vidare, garantand un vid de inalta calitate, rapid si eficient. Viteza de vidare: 6,5 L/min Viteza de 6,5 L/min permite un proces rapid de vidare, economisind timp in comparatie cu modelele standard. Port pentru extensie Vidare caserole (caserolele se vând separat). Buton rotativ Buton rotativ cu design clasic, facilitează selectarea simplă a funcțiilor. Dimensiune folie maxima: 30 cm Folia de pana la 30 cm latime este ideala pentru majoritatea pachetelor de alimente, permitand sigilarea eficienta si pastrarea calitatii alimentelor. Presiune vid: 0,65 bar Presiunea de 0,65 bar este ideala pentru a asigura o sigilare perfecta, prevenind patrunderea aerului si pastrand alimentele proaspete pentru mai mult timp. AVANTAJELE AMBALARII IN VID: Creste durata de valabilitate a produselor Incetineste procesul de alterare Alimentele sunt protejate de influenta factorilor externi (praf, bacterii, contactul cu aerul) Reducerea utilizarii conservantilor Pastrarea aromei naturale a ingredientelor Reducerea spatiului de depozitare Portionarea mai facila a alimentelor MODUL DE FUNCTIONARE SIMPLU SI EFICIENT Aparatul ZVS 20 extrage aerul din pungi sau caserole, creand un mediu de vid care ajuta la prelungirea prospetimii alimentelor. Cu doar un simplu buton rotativ, poti alege intre moduri de vidare pentru diverse tipuri de alimente – de la fructe si legume la carne si preparate gatite. In cateva secunde, alimentele tale vor fi sigilate perfect pentru o durabilitate mai mare. SISTEM DE VIDARE PROFESIONAL Cu o latime mare de sigilare de pana la 4 mm si o presiune optima, ZVS 20 asigura o sigilare perfecta, chiar si pentru pachetele mai mari. Indiferent ca pregatesti portii mari sau micile gustari pentru familie, aparatul va sigila totul intr-un mod eficient. PASTREAZA PROSPETIMEA PENTRU MAI MULT TIMP Aerul este inamicul prospetimii si cauza primara a degradarii alimentelor pastrate in camara, frigider sau congelator. Aparatele de vidat indeparteaza aerul si umiditatea din jurul alimentelor introduse in pungi speciale pentru vidare si astfel inchiderea alimentelor in vid previne degradarea acestora. Siguranta alimentara data de indepartarea aerului inseamna - incetinirea procesului de dezvoltare a bacteriilor care determina degradarea mancarii - garantia ca ingredientele isi vor pastra calitatile nutritive un timp mai indelungat Ambalarea in vid NU reprezinta un substitut pentru refrigerare sau congelare. Oricare aliment perisabil care este recomandat sa fie refrigerat sau congelat, dupa ambalarea in vid va necesita de asemenea refrigerare, respectiv congelare. CONSUMABILELE PENTRU VIDARE - de tip role și pungi gofrate utilizate împreună cu aparatele de vidat au o textură specială, o parte netedă și cealaltă gofrată (embosată), fapt care facilitează vidarea (doar capătul pungii se introduce în aparat în momentul vidării, restul pachetului rămânând în exteriorul aparatului). Acest tip special de ambalaje reprezintă o caracteristică esențială fară de care aparatul nu ar putea face corect vidarea. - de tip caserole facilitează consumarea în timp util a continutului, capacul fiind dotat cu un dispozitiv de setare a datei la care a fost conservat
Acest site web utilizează module cookie pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Folosim module cookie pentru analiză și pentru a ne îmbunătăți conținutul.